close
تبلیغات در اینترنت
دانلود فیلم و سریال رایگان ایرانی - 42
loading...

دانلود فیلم و سریال رایگان ایرانی

دانلود فیلم و سریال رایگان ایرانی

آش رشته

طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته سبزی خشک برای 4 تا 20 نفر

آش رشته با تزيين آش رشته

 

 سایت من و تو اوکی

در پایان این آموزش آشپزی از سایت من و تو اوکی شما دوستان عزیز قادر خواهید بود برای 4 ,10 و 20 نفر آش رشته خوشمزه بپزید.

طرز تهيه آش رشته با تزيين آش رشته

فیلم اموزش آشپزی پخت آش رشته حرفه ای و خوشمزه با تمام نکات

طرز تهيه آش رشته با تزيين آش رشته

آش رشته با سبزي خشک  آش شته طرز تهیه

 طرز پخت آش رشته آش رشته برای 4 نفر

 

###مواد اولیه آش رشته برای 4 نفر###

بنشن ( مخلوطی از نخود و لوبیا و لوبیا چیتی و عدس با نسبت مساوی ) : یک پیمانه

سبزی آش ( اسفناج ، تره ، جعفری ، گشنیز با نسبت بیشتری از اسفناج ) : نیم کیلو

پیاز :1 عدد

سیر : 2 حبه

کشک ساییده : یک پیمانه

آرد : یک قاشق

رشته : 150 گرم

ادویه ( نمک ، فلفل ، زرد چوبه ) به میزان لازم

نعنا داغ ، پیاز داغ ، سیر داغ ( برای تزیین )

روغن

###طرز تهیه آش رشته برای 4 نفر###

برای این منظور ابتدا بنشن را به مدت حداقل 6 ساعت درون آب قرار می دهیم و آب آن را هر دو ساعت عوض می کنیم تا از نفاخ بودن حبوبات جلوگیری شود.

یکی از پیاز ها را خرد کرده و پیاز داغ را آماده می منیم ، سپس بنشن را به همراه یک لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم تا به مرحله جوش برسد ، در این مرحله در ظرف را قرار داده و یک ساعت زمان می دهیم تا مواد ما نیم پز شود ، بعد از ابن مرحله نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم ( دقت نمایید این آش به همراه کشک سرو می شود بنابراین در مصرف نمک احتیاط کنید.) سپس برای بار دوم در ظرف را قرار داده و یک ساعت دیگر زمان می دهیم تا بنشن بپزد.

در این مرحله سبزی خرد شده آش را اضافه نوده و 15 دقیقه روی حرارت قرار می دهیم

مرحله دوم مواد اولیه از قرار زیر می باشد.

حال حرارت را زیاد کرده و رشته ها را به آرامی اضافه می کنیم ، زمانی که رشته ها نرم شدند آش را آهسته هم می زنیم به گونه ای که رشته ها پاره نشوند. سپس آرد را در یک پیمانه آب سرد به صورت کامل حل نموده و به آش اضافه کنید و چند دور آن را هم بزنید. تا این مرحله تصویر شکل زیر را از آش دارید .

سپس مجدد حرارت را کم نموده و به 40 دقیقه زمان برای آماده سرو شدن غذا زمان نیاز دارید.زمانی می توانید از آماده شدن آش اطمینان حاصل کنید که لعاب رقیق روی آن پایین رفته و آش کاملا یک دست شود.

اگر مایلید مقداری از کشک را داخل آش مخلوط کنید، قبل ازاین که داخل ظرف مخصوص بریزید، کشک را اضافه نموده و یک جوش به آش بدهید.

در این مرحله می توانید به سلیقه خود آش را به همراه پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و البته کشک تزیین کنید.

و در پایان کار، دست پختتان را تقدیمتان می کنیم.

آش رشته برای 10 نفر

###مواد لازم آش رشته برای 10 نفر###

سبزی آش 5/1 کیلو

رشته آَشی 1 بسته

حبوبات (لوبیا قرمز – لوبیا چیتی – نخود- عدس ) از هر کدام 1 پیمانه

پیاز 4-3 عدد

نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

نعناع خشک به مقدار لازم

کشک به مقدار لازم

در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزیین

طرز تهیه آش رشته برای 10 نفر :

1- حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم . و بعد می گذاریم بپزد . وقتی نخود ولوبیا نیم پز شدند در مرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم . ( عدس زمان پخت کمتری دارد پس هم زمان با نخود و لوبیا آن را نمی ریزیم .)

2- در قابلمه ای با سایز مناسب آب میریزیم و می گذاریم به جوش بیاید و سبزی را که خرد کرده و شسته ایم را در آن می ریزیم . وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم تا با همدیگر بپزد .

3- پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم ( کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم )

4- در مرحله آخر که سبزی و حبوبات پخته شد رشته را که به 2 یا 3 قسمت خرد کرده ایم به آَ ش اضافه می کنیم و می گذاریم رشته بپزد .

5- وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد شعله زیر آن را خاموش کرده و در ظرف مناسبی برای سرو می ریزیم .

روی آن را هم با کشک و نعناع داغ و در صورت تمایل سیر داغ تزیین می کنیم .

آش رشته برای 20 نفر

###مواد لازم آش رشته برای 20 نفر###

سبزی آش ۵/۱ کیلو

رشته آَشی ۱ بسته

حبوبات (لوبیا قرمز – لوبیا چیتی – نخود- عدس ) از هر کدام ۱ پیمانه

پیاز ۴-۳ عدد

نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

نعناع خشک به مقدار لازم

کشک به مقدار لازم

در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزیین

طرز تهیه آش رشته برای 20 نفر:

۱- حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم . و بعد می گذاریم بپزد . وقتی نخود ولوبیا نیم پز شدند در مرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم . ( عدس زمان پخت کمتری دارد پس هم زمان با نخود و لوبیا آن را نمی ریزیم .)

۲- در قابلمه ای با سایز مناسب آب میریزیم و می گذاریم به جوش بیاید و سبزی را که خرد کرده و شسته ایم را در آن می ریزیم . وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم تا با همدیگر بپزد .

۳- پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم ( کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم )

۴- در مرحله آخر که سبزی و حبوبات پخته شد رشته را که به ۲ یا ۳ قسمت خرد کرده ایم به آَ ش اضافه می کنیم و می گذاریم رشته بپزد .

۵- وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد شعله زیر آن را خاموش کرده و در ظرف مناسبی برای سرو می ریزیم .

روی آن را هم با کشک و نعناع داغ و در صورت تمایل سیر داغ تزیین می کنیم.

ash reshteh

امیدواریم آشپزی آش رشته برای شما همراهان گرامی مفید بوده باشد.

طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته سبزی خشک برای 4 تا 20 نفر

طرز تهیه آش رشته با تزیین آش رشته سبزی خشک برای 4 تا 20 نفر

نظرات () تاریخ : پنجشنبه 23 شهريور 1396 زمان : 4:42 بازدید : 270 نویسنده : دانلود فیلم و سریال رایگان ایرانی

پرسش و پاسخ زایمان طبیعی

فیلم زایمان طبیعی | کلیپ و عکس زایمان و سزارین انسان | پرسش و پاسخ زایمان طبیعی و سزارین

پرسش و پاسخ زایمان طبیعی و سزارین

 

خیلی درد داره؟!

آیا بعد از زایمان طبیعی فرم ناحیه زایمان عوض می‎شود؟

از کجا بفهمم که می‎توانم زایمان طبیعی داشته باشم؟

آیا سزارین خطر یا عوارضی هم در پی دارد؟

چه می توانم بکنم تا هنگام زایمان طبیعی به اپیزیوتومی کمتر نیاز داشته باشم؟

زایمان در آب چیست؟
مرده زایی (still birth) چیست؟

بی حسی اپی دورال چگونه انجام می شود؟

زایمان طبیعی چند مرحله دارد و چقدر طول می کشد؟

چند روز بعد از زایمان طبیعی می‎توانم سر پا شوم؟

من که تا به حال انقباض نداشته‎ام؛ از کجا بفهمم انقباض چطوری است؟

زایمان طبیعی موجب ایجاد یا تشدید هموروئید می‎شود؟

اگر نوزادم سنگین باشد، نمی‎توانم طبیعی زایمان کنم؟

جواب های زایمان طبیعی و سزارین

آیا سزارین خطر یا عوارضی هم در پی دارد؟
چون سزارین یک عمل جراحی است، ممکن است عوارض و مشکلات معمول یک عمل جراحی را مانندموارد زیر داشته باشد:

خطراتبیهوشی
عفونت
خونریزی
عوارض مربوط بهلخته شدن خون در رگها
صدمه بهدستگاه ادراری بطور کلی جنین در بدن مادر رسیده می شود و می بایست بارداری خاتمهیابد.
نحوه خاتمه بارداری بایدبه شکلی باشد که سلامت مادر و نوزاد را تامین کند. برای نیل به این هدف، گاهیزایمان طبیعی (واژینال) و گاهی سزارین انجام می شود.

چه می توانم بکنم تا هنگام زایمان طبیعی به اپیزیوتومی کمتر نیاز داشته باشم؟
اپیزیوتومی برشی است که در فاز دوم زایمان دراطراف واژن و پرینه داده می شود تا خروج جنین راحت تر صورت بگیرد و معمولا زمانیانجام می شود که پیشرفت زایمان کند شده باشد. معمولا در زایمان اول بیشتر انجام میشود.

ماساژ ملایم روزانه پرینه از هفته 34 به بعدمی تواند قابلیت ارتجاع عضلات این ناحیه را بیشتر کند. برای این کار کمی کرمویتامینE را به نوک انگشتان خود بمالید و انگشتانتان را حدود سه سانتیمتر داخلواژن قرار دهید و به آرامی به طرف پائین و دیواره های اطراف فشار وارد کنید تاجائیکه کمی احساس سوزش یا خارش کنید .تا دو دقیقه ادامه دهید. سپس این کار را بهطرف پائین ادامه دهید و بعد مجددا به عقب برگردید و این کار را سه دقیقه انجامدهید. حوالی زمان زایمان هم می توانید همین کار را همراه با کمپرس گرم انجام دهیدتا عضلات وژن هر چه بیشتر شل شوند.

زایمان در آب چیست؟
زایمان در آب روش نسبتا جدیدی در زایمان طبیعی است که در حال حاضر مراحل اولیه خود را می گذراند و تحقیقات کمی در مورد آن صورتگرفته است و شکی نیست که مانند هر روش دیگری ، مزایا و معایب خود را دارد.

زایمان در آب، فاز اول زایمان را سریعتر ونیاز به استفاده از مسکن را در طول زایمان کمتر میکند.

بعضی مطالعات نشان داده اند که نیاز به فورسپس(که معمولا در زایمان اول مورد استفاده دارد) در صورتیکه مادر حداقل بخشی اززایمان خود را در آب انجام داده باشد، کمتر می شود. همچنین، بر خلاف تصور اغلبمردم، بالا رفتن ریسک عفونت در این روش هنوز ثابت نشده است.

باید توجه کرد که در حال حاضر زایمان در آبتوسط تمام پزشکان توصیه نمی شود زیرا عده ای از آنها معتقدند بررسی های بیشتری جهتاطمینان از کاملا بی خطر بودن این روش زایمان، لازم است.

مرده زایی (still birth) چیست؟
تولد نوزاد مرده بعد از هفته 20 حاملگی رامرده زائی می گویند. علت آن ناشناخته است.

ممکن است ناشی از کاهش جریان اکسیژن جنین یاناشی از مشکلات بندناف یا جفت باشد. در صورتی که جنین اختلال ژنتیک شدیدی داشتهباشد و بندرت، اگر گروه خونی مادر و جنین سازگار نباشد، احتمال تولد نوزاد مردهوجود دارد.

در خانمهایی که سیگار می کشند و یا دچار سوءاستعمال مواد مخدر یا مصرف زیاد الکل هستند، احتمال تولد نوزاد مرده بیشتر است.

بی حسی اپی دورال چگونه انجام می شود؟
بی حسی اپی دورال یک روش زایمان بی درد است.

این بی حسی از طریق یک کاتتر بین دو مهره درپائین ترین قسمت کمر داده می شود.نوک کاتتر وارد فضای اپی دورال می شود که ازغشاهای اطراف طناب نخاع تشکیل شده است. انتهای دیگر به شانه بسته می شود. بنابراینمقادیر بعدی دارو می توانند تجویز شوند.

این نوع بی حسی اعصاب را از کمر به پائین تحتتاثیر قرار می دهد که شامل اعصاب رحمی نیز می باشد. در حین بی حسی مایعات وریدیتزریق می شود و ضربان قلب جنین کنترل می گردد.

زایمان طبیعی چند مرحله دارد و چقدر طول می کشد؟
مرحله اول از دردهای زایمان تا باز شدن کامل دهانه رحم است که در خانمهایی که برای اولین بار زایمان می کنند 8تا 12 ساعت و در چندزاها 5 تا 8 ساعت طول می کشد.
مرحله دوم خارج شدن جنین از دهانه رحمی است که کاملا باز شده و در زایمان اول بطورمتوسط 50 دقیقه و در چندزاها بطور متوسط 20 دقیقه طول می کشد.
مرحله سوم خارج شدن جفت است که در تمام خانمها بطور متوسط 5 تا 15 دقیقه طول میکشد.

عمل سزارین چگونه انجام می شود؟
پزشک روی شکم و رحم یک برش ایجاد کرده و نوزاد را از این طریق خارج می کند. امروزه بسیاری از سزارین ها با بیحسی نخاعی یا اپیدورال انجام می شوند. بنابراین مادر هوشیار است و می تواند مراحل مختلف سزارین راببیند. همچنین داخل مثانه سوند ادراری گذاشته می شود و از بازو رگ گیری می شود تادر صورت نیاز مایعات یا دارو از راه ورید به او تزریق شود.

جراح متخصص زنان و زایمان ابتدا یک برش افقیسطحی بر روی پوست شکم (پائین شکم) و سپس یک برش عمقی بر روی رحم می دهد و ظرف چنددقیقه جنین را خارج می کند. بعد از این مرحله، حدود نیم ساعت زمان لازم است تا جفتخارج شود و بعد لایه های بریده شده یکی یکی بخیه می شود تا به حالت اول در آید.

خیلی درد داره؟!
در کمال تعجب، این سوال، همچنان پرطرفدارترین سوال زنان در مورد زایمان طبیعی است! ملاک از «خیلی» در این سوال معلوم نیست اما احتمالا جواب مورد انتظار این است که «نه، دردی نداره!» در واقع این سوال بیشتر برای این پرسیده می‎شود که با یک جواب خوش‎بینانه کمی روحیه گرفته شود! با وجود این جواب واقعی این نیست. بله، زایمان طبیعی خیلی درد دارد!

هول نکنید. این جواب ادامه دارد. اول شما به این سوال پاسخ دهید: مگر سزارین درد ندارد؟! چرا، آن هم درد دارد. نکته این است که به هر حال برای تولد فرزندتان مجبورید مقداری درد را تحمل کنید. این نخستین قدم برای اثبات شجاعت مادرانه شماست، پس قدرش را بدانید. فرقش این است که در سزارین شما درد را در طول حداقل چند روز می‎کشید و در زایمان طبیعی درد در چند ساعت به‌صورت ام‎پی‎تری(!) درمی‎آید. نترسید! این درد هرگز بیشتر از آستانه تحمل آدمیزاد نیست. در عوض دو تا خوبی دارد؛ یکی این‌که دردهای زایمان طبیعی اثری از خودشان به جا نمی‎گذارند. بلافاصله بعد از تولد فرزندتان این دردها فروکش می‎کنند و شما می‎توانید نوزادتان را در آغوش بگیرید. دوم اینکه دردهای زایمان طبیعی وقتی رخ می‎دهند که شما هنوز تنهایید و مسئولیت یک نوزاد را به‌عهده ندارید. درحالی‌که دردهای زایمان سزارین وقتی شروع می‎شوند که شما یک نوزاد تازه متولدشده دارید که نیازمند توجه 24 ساعته شماست و این، کار را خیلی سخت می‎کند.
در عین حال این را هم بدانید که با وجود تکنیک‎های جدید بی‎حسی در زایمان طبیعی (تکنیک‎های تنفس، زایمان در آب و اپیدورال) می‎شود دردهای زایمان طبیعی را تا حد زیادی کاهش داد.

از کجا بفهمم که می‎توانم زایمان طبیعی داشته باشم؟
مواردی هست که به‌طور قطعی امکان زایمان طبیعی را منتفی می‎کند. سابقه جراحی شکمی یا سزارین قبلی در کمتر از 5 سال گذشته، دیسک حاد کمر، فشار خون یا دیابت کنترل نشده، مشکلات خاص بارداری (مثل سابقه ناباروری، سقط مکرر، سرکلاژ، خونریزی و جفت سرراهی) و موارد دیگری که با احتمال کمتری رخ می‎دهند، این امکان را از بین می‎برند. به جز این، موارد دیگری هست که تا انتهای بارداری نمی‎توان در مورد آن نظر داد. چرخیدن سر بچه (و قرار گرفتن آن در پایین شکم)، پایین رفتن سر بچه به داخل لگن مادر در هفته آخر و تناسب اندازه سر بچه و استخوان لگن مادر را تا قبل از هفته‎های آخر نمی‎توان مشخص کرد. نگاه به قیافه بلند و بالای این فهرست نکنید. اغلب مادران جزو هیچ‌یک از این دسته‎ها نیستند و می‎توانند زایمان طبیعی و موفقی داشته باشند.

آیا بعد از زایمان طبیعی فرم ناحیه زایمان عوض می‎شود؟
خیر. اغلب کسانی که این‌طوری در مورد زایمان طبیعی فکر می‎کنند، تصور کارتونی‎ای از آن دارند! درست است که طی زایمان طبیعی بافت ناحیه تناسلی به‌شدت تحت فشار قرار گرفته و برای زایمان تا آخرین حد ممکن باز می‎شود اما اصلا به این معنا نیست که به همین شکل باقی می‎ماند. درست همان‌طور که شکم بزرگ زن باردار در همان ابعاد توپ بسکتبالی‎اش باقی نمی‎ماند!
بافت واژن یک بافت پرچین و چروک با قابلیت ارتجاعی زیاد است که در زمان زایمان تا حد امکان باز می‎شود و به مرور به اندازه قبلی برمی‎گردد. معمولا پزشک متخصص مدت 6 هفته را برای استراحت بافت تجویز می‎کند تا در این مدت بافت دوباره محکم و جمع شود.

نکند کیسه آبم پاره شود و نفهمم و بچه‎ام در خشکی بماند؟تقریبا غیرممکن است. کیسه آمنیوتیک حاوی مقداری مایع آمنیوتیک است، بنابراین هر چقدر هم که بی‎حواس باشید خروج این مقدار آب بدن‌تان را متوجه می‎شوید! ضمنا، اگر به هر دلیلی مایع آمنیوتیک نشت کند (چه کیسه به‌دلیل شروع فرآیند زایمان پاره شده باشد و چه به‌دلیل حادثه‎ای سوراخ شده باشد) بدن به‌صورت خودکار دوباره آب را تولید می‎کند تا حجم آب از حدی کمتر نشود. با همه این‎ها اگر متوجه نشت آب از کیسه شدید (آبی که رنگ و بو ندارد) یا مایع آمنیوتیک به رنگ سبز یا قهوه‎ای یا دارای نشانه‎های خون بود، باید به سرعت خودتان را به بیمارستان برسانید.

چند روز بعد از زایمان طبیعی می‎توانم سر پا شوم؟
به روز نمی‎کشد! شما چند دقیقه بعد از زایمان می‎توانید از جای خود بلند شوید و راه بروید. در بیمارستان‎های دوستدار مادر و کودک در ایران بلافاصله بعد از زایمان نوزاد را در آغوش مادر می‎گذارند و به محض پایان یافتن پروسه زایمان (خارج شدن جفت و احتمالا بخیه‎های اپیزیوتمی) از او می‎خواهند که به نوزاد شیر دهد. با وجود این اغلب از مادر خواسته می‎شود که تا 2 ساعت استراحت کند و در بلوک زایمان بماند. این مدت هم به دلیل ضعف زن پس از زایمان درنظر گرفته می‎شود تا از متعادل بودن حال او مطمئن شوند. بعد از آن تنها مشکل موجود، درد اندک ناشی از بخیه‎های اپیزیوتمی است و البته دردسر کلنجار رفتن با نوزادی که شیر خوردنش کمی پیچیده است!

برخلاف جراحی سزارین که به خاطر درد شدید ناشی از بخیه‎های عمقی مادر ناچار است مقادیر زیادی مسکن مصرف کند (و البته این مسکن در شیر مادر هم وارد می‎شود و متاسفانه به بچه منتقل می‎شود) بعد از زایمان طبیعی درد بخیه‎های سطحی کاملا قابل تحمل است یعنی درست فردای روز زایمان که سزارینی‎ها تازه باید با درد فراوان راه بیفتند و به دستشویی بروند، شما می‎توانید خودتان بچه‎تان را بغل کنید و بروید خانه و به زندگی‎تان برسید.

من که تا به حال انقباض نداشته‎ام؛ از کجا بفهمم انقباض چطوری است؟
انقباض‎های منظم اصلی‎ترین علامت شروع زایمان است، بنابراین فهمیدن درست آن مهم است. روش فهمیدن انقباض در زمان درد یک روش ساده است: انگشت‎تان را بگذارید روی پیشانی‎تان. بعد انگشت‎تان را بزنید به لپ‎تان، حالا انگشت‎تان را بزنید به شکم‎تان. مثل پیشانی‎تان بود یا مثل لپ‎تان؟ یک شکم آرام، مثل لپ آدم نرم است. شکم منقبض مثل پیشانی سنگی است البته نه‌فقط یک نقطه آن، شاید کوچولوی شیطان شما خودش را یک گوشه گلوله کرده باشد. شکم منقبض همه جایش سفت است.

زایمان طبیعی موجب ایجاد یا تشدید هموروئید می‎شود؟
خیر. این بارداری است که موجب آن می‎شود. فشاری که در طول 9 ماه و به‌خصوص در ماه‎های آخر به عضلات کف لگن وارد می‎شود، باعث می‎شود رگ‎های خونی دور مقعد تحت فشار قرار بگیرند و احیانا بیرون بزنند. اغلب زن‎ها بعد از زایمان (چه سزارین و چه طبیعی) با این مشکل مواجه می‎شوند. به‌خصوص یبوست بعد از زایمان که شیردهی هم آن را تشدید می‎کند، موجب وخیم‎تر شدن اوضاع می‎شود.
در مواردی که زن باردار دچار هموروئید شدید باشد، زایمان طبیعی ممکن است منجر به خون‎ریزی شود. در نتیجه درصورتی که در طول بارداری هم نتواند آن را کنترل کند، معمولا اجازه زایمان طبیعی را به او نمی‎دهند.

اگر نوزادم سنگین باشد، نمی‎توانم طبیعی زایمان کنم؟
بعضی از دکترها به‌صورت پیش‎فرض اعلام می‎کنند که نوزاد سنگین‎تر از 4کیلو را به‌صورت طبیعی به دنیا نمی‎آورند. در این مورد اصلا نمی‎شود با این قطعیت اظهارنظر کرد. اولا، امکان زایمان طبیعی یا عدم‌امکانش بیشتر از هر چیز بستگی به نسبت دور سر جنین و عرض استخوان لگن مادر دارد. بنابراین ممکن است زنی با استخوان تنگ لگن نتواند یک نوزاد 3 کیلویی را به دنیا بیاورد اما زنی با لگن مناسب یک نوزاد 5 کیلویی را به راحتی به دنیا بیاورد. نکته دوم این است که وزن جنین را هم نمی‎شود به‌صورت قطعی مشخص کرد. وزنی که توسط سونوگرافی اعلام می‎شود، براساس اندازه استخوان جنین است و تقریبی است بنابراین احتمال اشتباه در آن هم وجود دارد.

کلیپ و عکس زایمان و سزارین انسان

دانلود فیلم زایمان طبیعی انسان آپارات و کنترل درد زایمان و سزارین با دکتر  Leila Mostofi فیلم زایمان طبیعی انسان و کنترل درد زایمان و سزارین

زایمان طبیعی فیلم زایمان طبیعی و سزارین فیلم فیلم زایمان طبیعی انسان

دانلود فیلم زایمان طبیعی

دیدن فیلم زایمان طبیعی

وضع حمل طبیعی زنان

فیلم زایمان طبیعی انسان آپارات

فیلم زایمان طبیعی

فیلم زایمان طبیعی | کلیپ و عکس زایمان و سزارین انسان | پرسش و پاسخ زایمان طبیعی و سزارین

نظرات () تاریخ : پنجشنبه 23 شهريور 1396 زمان : 4:31 بازدید : 441 نویسنده : دانلود فیلم و سریال رایگان ایرانی

سالاد ماکارونی

 

سالاد ماکارونی مجلسی,سالاد ماکارونی با مرغ,سالاد ماکارونی با قارچ,سالاد ماکارونی خوشمزه,سالاد ماکارونی با کالباس,سس سالاد ماکارونی,سالاد ماکارونی با تن ماهی,سالاد ماکارونی ساده,سالاد ماکارونی با مرغ,سالاد ماکارونی با قارچ,سالاد ماکارونی با کالباس,سالاد ماکارونی با تن ماهی,سس سالاد ماکارونی,سالاد ماکارونی مجلسی,طرز تهیه سالاد ماکارونی با سیب زمینی,سالاد ماکارونی قالبی 

نکته ها ی سالاد ماکارونی:

بهتره تمام مواد رو سر و خنک با هم مخلوط کنید. و آب ماکارونی رو کامل بگیریدمقدار مواد بستگی به سلیقه ی شما داره. من خودم معمولا بیشتر از مواد بالا میریزم. خودتون میتونید کم و زیادش کنید از ماست چکیده هم میتونید

به جای سس یا ترکیبی با سس استفاده کنید میتونید سسی از آبلیمو و ادویه و سس مایونز درست کنید و نیم ساعت قبل از سرو سس رو روی مواد بدید یا وقتی برگردونید روی مواد بریزید. میتونید از قارچ خرد شده هم استفاده کنید.

 امیدواریم دستور این سه روش پخت سالاد ماکارونی برای شما مفید بوده باشد.

منبع:http://iuok.ir/macaroni-salad.html

بازنشر:قیمت روز

نظرات () تاریخ : پنجشنبه 23 شهريور 1396 زمان : 4:26 بازدید : 183 نویسنده : دانلود فیلم و سریال رایگان ایرانی

فیس‌بوک

فیس‌بوک (به انگلیسی: Facebook) یک سرویس شبکهٔ اجتماعی برخط است که در ۴ فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی توسط مارک زاکربرگ و دوستانش ادوآردو سوری، اندرو مک‌کالم، داستین مسکوتیز و کریس هیوز در دانشگاه هاروارد به وجود آمد.[۷] در ابتدا نام‌نویسی در این تارنما به دانشجویان دانشگاه هاروارد محدود بود، اما با گذشت زمان درِ آن برای دانشگاه‌های شهر بوستون، آیوی لیگ و دانشگاه استنفورد نیز گشوده‌شد. پس از افزوده‌شدن دانشگاه‌های مختلف و دبیرستان‌ها به لیست مجاز عضویت در فیس‌بوک، عضویت در آن به تدریج در دسترس تمامی افراد بالای ۱۳ سال در سراسر دنیا قرار گرفت ف

نظرات () تاریخ : شنبه 24 تير 1396 زمان : 21:40 بازدید : 168 نویسنده : دانلود فیلم و سریال رایگان ایرانی

قاچاق کالا 50 درصد کاهش یافت

یدالله صادقی روز شنبه در همایش روز ملی صنعت و معدن در قزوین که با هدف معرفی و تجلیل از صنعتگران برتر این استان برگزار شد، افزود: با وجود موفقیت های به دست آمده هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب در این حوزه فاصله زیادی داریم.


وی اضافه کرد: یک سوم تولید ناخالص داخلی وابسته به بخش صنعت، معدن و تجارت بوده که مسئولیت بسیار سنگین و خطیری را برای ما مدیران این بخش و صنعتگران ایجاد کرده است.

صادقی با بیان اینکه برای رسیدن به وضعیت مطلوب در بخش تولید و مقابله با قاچاق کالا نیازمند همکاری همه دستگاه ها هستیم،افزود: در حوزه مدیریت اگر ذهنیت مشترکی بین مدیر و کارکنان ایجاد شود، می‌تواند منشأ رشد تولید باشد اما اگر تفاوت دیدگاه جدی باشد قطع به یقین می‌تواند در کارها اخلال ایجاد کرده و از بهره‌وری فعالیت‌ها بکاهد.

این مسئول تصریح کرد: مبارزه با قاچاق در واقع تکلیفی است که بر عهده یک وزارتخانه قرار ندارد و لازم است در خصوص آن اجماع نظر وجود داشته باشد و ساماندهی شبکه واردت و توزیع کالا و خدمات پس از فروش از جمله پیشنهادات وزارت صنعت در قالب مصوبه دولت بود که به اجرا درآمد به گونه ای که همه کالاهای وارداتی به کشور که نحوه سرمایه ای و مصرفی دارند باید از صاحبان برند در کشور مبدا تامین شود. 

به گفته وی افزون بر این، کالاهایی که به عنوان پیش نیاز تولید وارد کشور می شود، باید محرک تولید بوده و در نهایت به انتقال دانش فنی و تکنولوژی تولید منجر شود. 

صادقی به رشد اقتصادی کشور در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: امیدواریم در دوره جدید نیز دولت تدبیر و امید بتواند روند خوب ایجاد شده در چهار سال قبل را به طور پررنگ تری تداوم ببخشد. 

وی، ایجاد فضای کسب و کار مطلوب برای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان را از وظائف مهم مدیران و حاکمیت عنوان کرد و ادامه داد: هر مقدار که فضای اقتصادی و کسب و کار کشور وضعیت بهتری داشته باشد به رشد بخشهای مختلف اقتصادی خواهد انجامید و رضایت مندی مردم بیشتر خواهد شد. 

معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت،معدن و تجارت تاکید کرد: عزم مردم بر این است که دولت بتواند با ارتقای جایگاه رقابت‌پذیری در کشور، نسبت به سایر کشورهای جهان به موقعیت بهتری در سطوح بین‌المللی دست پیدا کند و در نتیجه این تلاش ها امروز رتبه کشور در حوزه فضای کسب و کار از 152 به 120 ارتقا پیدا کرده است.

وی یاد آور شد: علاوه بر کاهش نرخ تورم و مثبت کردن نرخ رشد اقتصادیریال سرمایه‌گذاری‌های خارجی در دولت یازدهم به ویژه در دوران پسابرجام رشد مطلوبی داشت به‌گونه‌ای که حدود 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در این دوران جذب شد.

صادقی افزود: همچنین 8.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در چهار سال خدمت دولت یازدهم تفاهم شده که عمده آن به تصویب رسیده است و اکنون مراحل اجرایی خود را در قالب طرح‌ها دنبال می کند و همین طور در تولید بیشتر محصولات اساسی و پایه‌ای از جمله فولاد و آلومینیوم و مواد پتروشیمی رشدهای بسیار خوب و پیش‌رونده‌ای داشته‌ایم.

این مسئول با اشاره به موضوع اشتغال در کشور،گفت: برای بهبود فضای شغلی در کشور نیاز به رشدهای اقتصادی بیشتر و حداقل رشد هشت درصدی مستمر داریم زیرا اگر این تناوب نباشد، نمی‌توان اشتغال مورد نظر را محقق کرد.

وی اظهار امیدواری کرد با بهبود روابط کشورمان با دنیا و تقویت تعامل های بین المللی، امیدواریم فضای کسب و کار در داخل بهتر شده و بتوانیم با توان بیشتری در جهت رونق تولید و اشتغال گام برداریم.
معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان بر ضرورت کمک بانک ها به بخش تولید اشاره کرد و گفت: بانک‌ها مشکلات انباشته شده‌ای دارند که قدرت وام‌دهی آن‌ها را در حد انتظار ما قرار نمی‌دهد و امیدواریم با تدبیر مسئولان عالی کشور در راستای حل آنها قدم برداشت تا این مراکز بتوانند با نهایت توان در خدمت تولید داخلی باشند.

در این مراسم از 52 صنعتگران و معدن کاران برتر استان قزوین با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد. 
استان قزوین دارای سه هزار و 500 واحد تولیدی فعال بزرگ و کوچک است. /ایرنا

قیمت روز  عکس پروفایل  تاریخ امروز

نظرات () تاریخ : شنبه 24 تير 1396 زمان : 21:33 بازدید : 113 نویسنده : دانلود فیلم و سریال رایگان ایرانی

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
  • 1397
  • 1396
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 211
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 20
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 84
  • باردید دیروز : 314
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 84
  • بازدید ماه : 2,069
  • بازدید سال : 6,501
  • بازدید کلی : 27,467
  • کدهای اختصاصی
    به وبلاگ من خوش آمدید
    دریافت ابزار رایگان وبمستر